HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Hatékonyabb lesz az orvosi műszerek nyomtatása

ferenck 2021.04.16. 08:00

A kaliforniai PrinterPrezz fejlett high-tech tervezéssel és az egyre bővülő gyártási erőforrásokkal igyekszik közös nevezőre hozni az egészségügyi innovációt. A világ első „orvosi gyártó” (medifacturing) vállalataként jellemzi magát, a korai ötletektől a tömeggyártásig, a fejlesztési ciklus összes fázisában segítik ügyfeleiket.

Azaz end-to-end egészségügyi megoldásokat, például printelt orvosi műszereket kínálnak, amelyhez emberi erőforrásban, hardverben és a szoftveres ökoszisztémában is rendelkeznek a szükséges erőforrásokkal. Multinacionális cégektől magánszemélyekig, minden innovatív ötletre nyitottak.

3dnyomtatas_medical_1.jpg

Az Ohio állambeli Cincinnati-székhelyű Vertex Manufacturing a termékfejlesztéstől a gyártásig, CNC-megoldásokat, 3D nyomtatást és változatos szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Különböző anyagokkal, komplex geometriákkal és a legújabb technikákkal dolgoznak.

A két cég bejelentette együttműködését, a közös munka eredményeként csúcstechnológiás orvosi eszközök 3D nyomtatással történő fejlesztésében, előállításában igyekeznek az eddiginél is változatosabb szolgáltatásokat nyújtani az ügyfeleknek.

Shri Shetty, a PrinterPrezz vezérigazgatója elmondta, hogy a nyomtatástól az utómunkálatokig gördülékeny munkafolyamatot garantálnak az orvosi műszergyártóknak. A cég San Francisco környéki üzemei és laboratóriumai eleve közel vannak a nagy kutatókórházakhoz, innovatív műszerfejlesztőkhöz, ami szintén előnyös. A tervezéstől a printerekig és az anyagokig, mind a fém-, mind a polimerprinteléshez kimerítő szolgáltatásokat kínálnak.

Greg Morris, a Vertex vezérigazgatója több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a 3D nyomtatást követő utómunkálatokban. Hagyományos eszközkészítő és utófeldolgozó szolgáltatásokat kínál, azaz a két cég jól kiegészíti egymást, közös portfoliójuk a modern orvosi műszerkészítés szinte teljes palettáját lefedi.

„A stratégiai együttműködéssel bővül a 3D nyomtatótechnológiák alkalmazási köre, megváltozik az egészségügyi műszergyártásban való használatuk” – nyilatkozta Morris.

Címkék: egészségügy orvosi műszerek polimer fémnyomtatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr7816500352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása