HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatási munkálatok mobil appal

ferenck 2020.10.20. 08:00

A 3D nyomtatócégek a munkafolyamat egészének digitalizálásával folyamatosan optimalizálják tevékenységüket, ellátási láncukat. A gyártás részeinek összekapcsolása, automatizálása növeli a hatékonyságot, nagyobb a kontroll.

A kivitelezést egyre okosabb, mind gyakrabban mesterséges intelligenciával felturbózott szoftverekkel oldják meg. A Siemens és a Sintavia például ilyen end-to-end csomagon dolgozik közösen. Mások a raktározást racionalizálják hasonló megoldásokkal. Megint mások mesterséges intelligenciával monitoroztatják valós időben a gyártást.  

A coloradói Link3D nyomtatási munkafolyamatokat optimalizáló szoftverrendszere segíti a felhasználót gépe maximális kihasználásában.

3dnyomtatas_utofeldolgozas_2.jpg

2018-ban gyártástervező és ütemező, valamint utómunkálat-szervező csomaggal, tavaly additív gyártóanyag ajánlóval, anyagkövető modullal egészítették ki, most pedig megjelent a gyártás utáni tevékenységeket menedzselő modul mobil alkalmazása is.

Az appal finomhangolhatók ezek a folyamatok, hatékonyabb a teljes munka, a tervezéstől a végső simításokig, minden összeáll.

Megrendelési formákat dolgoz ki bármilyen nyelven; automatizált gyártási műszerfalán lehetővé teszi sorra kerülő, befejezett, vagy elrontott/hibás darabok követését. A megrendeléseket automatikusan elirányítja egy előre meghatározott munkaállomáshoz.

Gyártási folyamat közben a felhasználók folyamatosan figyelhetik a darabok állapotát és azt is, hogy a munkaállomásokon hány részt nyomtattak sikeresen. A hibák, az utófeldolgozással eltöltött idő szintén nyomon követhetők. Az app ellenőrzőlistát is felkínál.

Összességében növeli a munka hatékonyságát, és átláthatóvá teszi a különböző folyamatokat.

A céget befektetők 7 millió dollárral támogatták nemrég. Az összeget észak-amerikai, európai és japán értékesítéseik és más tevékenységeik fellendítésére kívánják használni.

Címkék: szoftver optimalizáció

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr3916244126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása