HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Jelentősen nőttek a kínai Farsoon 2020-as bevételei

ferenck 2020.10.14. 08:00

A 2019-es év azonos periódusával összehasonlítva, 2020 első három negyedévében a lézeres műanyag-szinterező és a lézeres fémolvasztó rendszerekre összpontosító kínai Farsoon Technologies megduplázta a bevételeit a távol-keleti ország piacán. További bíztató jel, hogy a vállalat a negyedik negyedévtől szintén növekedést vár.

Pedig már a tavalyi is jó évük volt; 2019 második felében, Kínában nagyon gyorsan terjedtek az additív gyártás ipari alkalmazásai. A Farsoon főként az óriás szektorokból, mint például a légjármű- és a gyártóipar, vagy az öntés profitált. Ezek a szektorok idén is jócskán hozzájárultak a cég szépen növekvő bevételeihez.

3dnyomtatas_farsoon_1.jpg

A Covid-19 az idei első negyedévben, különösen február elején éreztette hatását a vállalat életében, de márciustól-áprilistól szép lassan minden visszatért a régi kerékvágásba; a kínai additív gyártószektor ugyanott folytatta, ahol a pandémia előtt abbahagyta.

A nagyobb keresletre reagálva, a Farsoon fokozta a termelést, a hét minden napján dolgoztak, hogy eleget tudjanak tenni a gép-megrendeléseknek. A cég gyártóüzemeinek jelentős bővítését tervezi.

A világpiacon szintén jól teljesítettek. A Farsoon Europe július végéig ugyanannyi bevételt könyvelt el, mint 2019 első felében. A Farsoon Americas 2020 második felében – eddig – növelte a bevételeit, és egyben bővítette észak-amerikai kapacitásait.

A nagyméretű fémnyomtató-rendszerek közül különösen az FS421M teljesített jól, idén többet telepítettek kínai ügyfeleknél, világviszonylatban pedig harmincnál többet adtak el. A legfontosabb ipari partner, a Falcontech immáron a cég huszadik fémnyomtatóját vásárolta meg. A cél, hogy a vállalat ötvennel rendelkezzen.

A műanyag-vonalon zászlóshajónak számító 403P értékesítése Kínában és külföldön egyaránt növekvő tendenciát mutat.

Címkék: üzlet nyomtatók Kína

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr1616238244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása