HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

8 éves a FreeDee - Online Additív Napok

FreeDee 2020.10.12. 08:00

A FreeDee Kft. 2012. októbere óta foglalkozik itthon profi, asztali 3D nyomtatók és kézi 3D szkennerek  értékesítésével, amelynek mostanra megkerülhetetlen szereplője lett. A vállalkozásunk októberben ünnepli alapításának 8. évfordulóját, ebből az alkalomból látványos virtuális kiállítással, online gép-bemutatókkal és szakmai webinárokkal készülünk. Mindenkinek javasoljuk az Online Additív Napokon való részvételt, akit érdekelnek a 3D technológiák vagy szeretne tájékozott lenni, fejlődni ezen a szakterületen!

 

Milyen egy virtuális kiállítás?

Az elmúlt év mindenki számára bizonytalanságot hozott, egy előre meg nem jósolható jövőt. Mivel a járványhelyzet nem mutat csökkenő esetszámokat hazánkban, így sokan kerülik a nagy létszámú eseményeket, a felesleges kontaktusokat, és igyekeznek online megoldani, amit praktikusan meg lehet. Ebbe a trendbe illeszkedik a FreeDee Kft. online rendezvénye is, amely az ipari kiállítások személyes találkozói helyett idén virtuális formában fogadja látogatóit.

Az október 19-én nyitó Online Additív Napok keretében nemcsak izgalmas webinárokra lehet számítani, de élőben chatelhetünk a FreeDee szakembereivel vagy videós és más, friss ismeretterjesztő tartalmakat érhetünk majd el, de egy virtuális kiállítási standon is körbenézhetünk. A fotelünkből is bejárható online standon megtalálhatók lesznek a FreeDee Kft. által forgalmazott gépek, de az ötletelésnek és az Artec Leo kézi 3D szkennernek hála meglepetéseket is fel lehet majd fedezni.

 oan_640x360.jpg

 

3D nyomtatás és 3D szkennelés témájú előadások

A FreeDee Kft. vállalati kultúrájában mindig kiemelt szerepet játszott az ismeretterjesztés. Ez a blog szintén ezekben a hónapokban lesz 8 éves. Oktatási területen figyelmfelhívó kampányokkal, iskolák szponzorációjával, számos előadással és a 3D Akadémia megalapításával is hozzájárultunk a 3D technológiai ismeretek hazai terjedéséhez. Idén pedig, a pandémia kezdete óta rendszeres, ingyenes webinárok formájában osztjuk meg az újdonságokat és szakmai tapasztalatainkat.

 3d_nyomtato_ellatasi_lanc_zoom_banner.jpg

Az október 19-22. között meghirdetett Online Additív Napokra két webinárral készülünk. Az első, október 20-i előadás ‘3D nyomtató - a megbízható beszállító’ címmel leginkább azoknak lesz izgalmas, akik mostanában ruháznak be a házonbelüli 3D nyomtatásba és minden terület érdekli őket, ahol a technológia segítségükre lehet. A FreeDee műszaki vezetője, Szabó Péter hazai és nemzetközi példákra építve járja körbe azokat az ipari vállalati feladatokat és területeket, ahol a legnagyobb hozadéka lehet egy 3D nyomtatónak.


jarmuszkenneles_zoom_banner.jpg

A második webinár résztvevői október 22-én tanúi lehetnek, hogyan birkózik meg az Artec 3D legújabb, páldátlanul gyors kézi 3D szkennere, a vezetéknélküli Artec Leo, személyautók, teherautók, versenyautók, sőt daru alkatrészek digitalizálásával is. Regisztráljon ezen a linken!

 

Születésnapi kedvezmények

A virtuális rendezvényre kedvezményekkel is készülünk, hiszen a FreeDee most ünnepli nyolcadik születésnapját. Nyolc évvel ezelőtt, október 12-én indultunk el az utunkon: 8 éve ott voltunk, amikor a 3D nyomtatás hirtelen elképesztően népszerű lett, ott voltunk, amikor a realitás talaján földet ért, és itt vagyunk most is, amikor már annyira kiforrott, hogy mondhatni kezd hétköznapivá válni. Már vannak területek, ahol ez az új normális, ahol ez a legjobb módszer, ahol lassan nem is lehetne máshoz nyúlni, ha versenyben akarunk maradni.“ Ebből az alkalomból webshopunkban 8% kedvezménnyel köszönjük meg minden korábbi, jelenlegi és jövőbeni partnerüknek az eddigi és a még most következő közös munkát. A kedvezmény minden alapanyagra és a craftbot Flow generációs 3D nyomtatókra is vonatkozik!

 szuletesnepi_kedvezmenyek.jpg

 

Az Online Additív Napok programja teljes mértékben ingyenes, a virtuális kiállítás pedig reméljük, hogy számos izgalmat rejteget majd mindenkinek. Vegyen részt Ön is!

 

unnamed.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr6716233284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása