HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtatás-oktatás és tréning Indiában

ferenck 2020.09.23. 08:00

India óriási piac, hatalmas potenciál a 3D nyomtatás számára. A technológia azonban lassan fejlődik a szubkontinensen. Ugyan történnek izgalmas fejlesztések, de a nagy áttöréstől távol vagyunk még. A folyamatok felgyorsulását a helyi társadalom és a gazdaság szerkezete is hátráltatja.

Az Additive Academy oktatási és képzési kezdeményezést a 3DP csúcstechnológiák és átfogó megoldások elterjesztéséért hozták létre. A legújabb világtrendek így egyetlen platformon keresztül jutnak el az egyre jobban éledező indiai piacra.

„India gazdaságilag csak akkor lesz tényleg független, ha helyben van a gyártás és a hozzá szükséges szakértelem. Narenda Modi miniszterelnök ezt teljesen egyértelművé tette. Az Indiai 3D Nyomtatási Hálózat örömmel indítja útjára az Additív Akadémiát” – jelentette ki Aditya Chandravarkar, az említett hálózat társalapítója.

3dnyomtatas_additiveacademy.jpg

A csúcstechnológiák Indiába vitelével, az ország technológiailag előbb válik függetlenné. A függetlenség alapfeltétele az oktatás és a képzés. Ezeknek a technológiai és menedzsment-szektor dolgozóira, köztük alkalmazottakra és jelenlegi diákokra is egyaránt ki kell terjednie.

A szubkontinenst brutálisan sújtó koronavírus-járvány (több mint 5 millió megbetegedés) új lehetőségeket teremtett ismeretek frissítésére, új oktatási és képzési anyagokhoz való online hozzáférésre.

„A garantált minőség miatt partneri viszonyba léptünk a Barnes Globális Tanácsadókkal, egy amerikai székhelyű vezető konzultációs és tréningcsoporttal. Több mint 130 éves tapasztalattal rendelkeznek, amelyet 3D szakértelemmel kombinálnak” – magyarázza Chandravarkar.

Az együttműködés keretében az egyik legjobb amerikai műszaki egyetem, a Purdue additív gyártás-tananyagait oktatják jutányos áron. Az anyagokhoz Indiában kizárólag az Akadémián keresztül lehet hozzájutni.

A következő három tanfolyammal indulnak: additív gyártás mérnököknek és menedzsereknek, additív gyártás üzletembereknek, és sima additív gyártás. A jövőben bővülnek a lehetőségek.

Címkék: oktatás India

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr5116210634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása