HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Globális platform utófeldolgozáshoz

ferenck 2020.07.15. 08:00

A 3D nyomtatás egyik legproblémásabb és legaprólékosabb folyamata az utómunkálatok. Az e területre specializálódott német (müncheni) DyeMansion platformot hozott létre, 46 partnerrel szerte a nagyvilágból.

 A cég polimer-részekre kitalált ipari megoldásait kínáló, gyártó- és sales partnereket összehozó online platform célja a 3DP utó- és színezési munkálatokhoz való globális hozzáférés biztosítása. A felhasználó kiválaszthatja, hogy kivel akar együttdolgozni, melyik cég megoldásai passzolnak leginkább a profiljához.

A DyMansion garanciát vállal azért, hogy a listán szereplő összes vállalat rendelkezik a megfelelő technológiával, nagyon jó minőségű termékeket képes előállítani.

3dnyomtatas_postprocessing.jpg

„A szövetségek a gyártóipar átalakításának az alapjai. Ők és az általunk kínált utolsó simítások kulcstényezők kiváló termékek előállításához” – magyarázza DyeMansion ügyfélszolgálatát vezető Kai Witter.

A cég által kínált utómunkálat több lépésből álló folyamatot jelentenek. Lényege, hogy a befejezetlen nyomatókból kész termékek lesznek. A megoldás több, tisztító, felületeket megmunkáló, gőzfúziós és színező modulból áll.

Az utóbbi időben partneri kapcsolataik és elosztóhálózatuk bővítésére összpontosítottak, számos vállalkozással írtak alá különböző formájú (viszonteladói, gyártói stb.) együttműködésekről szóló dokumentumokat. A felek általában elégedettek, a visszajelzések pozitívak.

Hangsúlyozzák, hogy az utómunkálatok minősége mellett költséghatékonyságra is törekszenek, hogy kis- és nagyvállalatok egyaránt könnyen megtalálják a számukra legkedvezőbb megoldásokat.

A DyeMansion a sales partnereknek is új modellt mutatott be: kezdőszinttel indul, platina-szintig lehet elmenni. Utóbbi a végpontok közötti, azaz a teljes helyszíni munkafolyamatra érvényes.

Az egyik partner szerint a printtől a termékig munkafolyamat ideális a HP Multi Jet Fusion technológia számára, az ügyfeleknek a teljes 3DP munkamenetre kínál átfogó megoldást.

Címkék: ipar polimer utómunkálatok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr116006130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása