HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Világhírű focista fektetett be egy svájci kulcsgyártó cégbe

ferenck 2020.04.17. 08:00

A világ első nyomtatott biztonsági kulcsa a svájci UrbanAlps vállalat nevéhez fűződik. A biztonsági termékeket előállító cég nemrég újabb meglepetéssel állt elő: a brand-et ezentúl a híres svájci labdarúgó, az Arsenal és a Juventus egykori, az FC Augsburg jelenlegi jobbhátvédje, jobboldali futója, focizsargonban jobb bunkója, Stephan Lichsteiner fogja képviselni, ő lesz az innovatív megoldásairól ismert vállalat „nagykövete.” (Elsősorban a Juventustól ismerhetjük, 2011 és 2018 között állt az olasz klub alkalmazásában.)

Nyomtatott kulcsuk, belső biztonsági mechanizmusa miatt engedély nélkül nem másolható. Sem fröccsöntéssel, sem szkenneléssel nem működik a hamisítás, meglévő ajtókhoz és zárokhoz viszont áttervezhető. Minden egyes kulcs „személyre szabott”, egyedi darab.

3dnyomtatas_lichsteiner.jpg

„Okostelefonnal és olcsó 3D nyomtatóval manapság a legtöbb kulcsot bárki le tudja másolni. Emiatt a legtöbb zár nem biztonságos, és ha azt mondjuk, hogy ez egy probléma, alábecsültük a súlyát. Az UrbanAlps a világ legbiztonságosabb mechanikus kulcsát fejlesztette. Úgy érte el, hogy az összes biztonsági kódot a kulcs belsejébe rejtette, kamerák és szkennerek számára láthatatlanok. Egyszerű, elegáns, kézzel fogható termék. Tetszik. Forradalmasítja a mindannyiunk által hordott hétköznapi tárgyat. A fejlesztőcsapat szaktudásával, hozzáállásukkal, innovatív megközelítésükkel és diszruptív termékükkel komoly hatással van rám” – nyilatkozta a szakmájánál fogva a védekezésben igencsak jártás labdarúgó. Egy másik focihasonlat: a „svájci retesz” hazájában vagyunk.

A kulcs egyéni és vállalati szinten egyaránt tökéletes. Lichsteiner kiemelte, hogy a cégvezetők is megnyugodhatnak, mert így egyik alkalmazottjuk kulcsát sem tudják illetéktelenek lemásolni. Hozzátette, hogy a biztonságban soha nem fogadott el kompromisszumokat, és másoknak sem kellene.

A cégről és szuperkulcsukról 2017-ben hallott először.

„El vagyunk ragadtatva, hogy velünk van. Stephanban és a kulcsban sok a közös vonás: remekül védekeznek, a svájci precizitás, minőség és megbízhatóság jellemzi őket. Tényleg összepasszolnak” – jelentette ki Alejandro Ojeda, az UrbanAlps vezérigazgatója.

Címkék: biztonság labdarúgás

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr5915603856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lenörd hofstadter 2020.04.18. 15:53:24

Ja. Másolhatatlan, feltörhetetlen, betörésbiztos.

Ilyenekről mindig egy "szaki" riportja ugrik be, faszikám mesélte a kékfényben, hogy nézte az ajtót a ráccsal, a rácsban 3 zár + két lakat. Aztán fogta és a másik oldalon megemelte, a zsanért leakasztotta, oszt ment be a lakásba.

Idő és technológia kérdése csak a bejutás.
süti beállítások módosítása