HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

SLM Solutions: jól sikerült a 2019-es év

ferenck 2020.02.17. 08:00

A német fémnyomtató-gyártó SLM Solutions jól zárta a 2019-es évet, összesen 67,7 millió euró értékben rendeltek tőlük, azaz, 21 százalékkal többet, mint 2018-ban.

„A mostani piaci viszonyok figyelembevételével, a kétszámjegyű növekedés jól szemlélteti, hogy a többlézeres technológia kritikus jelentőségű az additív gyártás minden szegmensben történő elfogadásában. Folytatjuk ezt a munkát, cégünket hosszútávú növekedésre pozícionáljuk. Az SLM Solutions technológiájának hosszútávú lehetőségei az elsődlegesek, de kemény munkával így is komoly eredményeket értünk el 2019 második felében” – magyarázza Meddah Hadjar, vezérigazgató.

Pedig az esztendő nem kezdődött fényesen, az első negyedévet 3,5 millió euróval zárták, több mint a felére visszaesve 2018 azonos periódusához képest (8,9 millió). A szám annyira negatívnak tűnt, hogy a cégnek módosítania kellett az éves előrejelzéseken.

3dnyomtatas_slm.jpg

2019 második fele viszont nagyon bejött nekik, Hadjar szerint ez a (hosszútávú) jövőt) megalapozó lépéseknek köszönhető. Az utolsó negyedéves megrendelések 29,5 millióra szöktek fel, 2018 utolsó negyedévével összevetve, több mint 100 százalékos éves növekedésről beszélhetünk.

A vezetőségben az év végén/év elején történt személycserék pénzügyi és adminisztratív szinten is jó döntésnek tűnnek, és az „újak” ugyanúgy elkötelezettek, mint a „régiek” abban, hogy az SLM Solutions megőrizze piacvezető szerepét.

A 2019 második félévi fellendülésben fontos szerepet játszott, hogy a vállalat együttműködésre lépett a Honeywell multinacionális gyártókonglomerátummal. A közös munka célja az egyre vékonyabb rétegekben történő printelést garantáló paraméterek minősítése. A munkamegosztás egyértelmű: az SLM Solutions szolgáltatja a hardvert és az anyagokat, a Honeywell pedig minősít.

Címkék: jövő üzlet fémnyomtatás SLM

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr8915406528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása