HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Fémnyomtatás Kínában

ferenck 2019.08.13. 08:00

A 3D Systems és a svájci Georg Fischer gyártócég automatizációs és utófeldolgozó technológiákat kínáló Machining Solutions részlege bővíti 2018 augusztusában indult stratégiai együttműködését, fémnyomtató rendszereikkel tovább javítanák a gyártásban eddig is élenjáró és a terület világpiacát uraló kínai térség (Kína, Tajvan, Hongkong, Makaó) termékeinek, például alkatrészeknek a minőségét.

3dnyomtatas_kina_1.jpg

Terveik szerint a térség cégei még hatékonyabban készítenének bonyolultabb fémrészeket, miközben csökkentenék a termelés összköltségét. Felgyorsítanák a termelést, illetve lerövidítenék a gyártás és a piacra kerülés közti időt. A két cég ügyfeleivel meg fogja osztani 3DP, precíziós megmunkálási és ipari automatizációs szakértelmét.

3dnyomtatas_kina0_1.jpg

„A kínai és tajvani piacra gyártó helyi cégek munkafolyamataik átalakítását célzó módszereket keresnek, így akarják megőrizni kompetitív pozícióikat. A GF Machining Solutions és a mi közös, a területen egyedülálló megoldásaink tökéletesen passzolnak hozzájuk” – nyilatkozta Herbert Koeck, a 3D Systems alelnöke.

A két cég együttműködésének keretében először fémrészek gyártását optimalizáló „intelligens gyárat” dolgoztak ki, változatos additív és szubtraktív folyamatokhoz fejlesztettek közösen programokat. Következő lépésben bemutatták az automatizált DMP Factory 500 fémnyomtató rendszert, és a 3D Systems azóta újabb gépekkel gazdagította a DMP családot.

Kínai és tajvani gyártók a GF Machining Solutions-on keresztül exkluzív rendelhetik a printereket, illetve használhatják a GF sanghaji innovációs központját, ahol mindkét vállalat szakértői dolgoznak.

Anyagfejlesztésekben vehetnek részt, új szolgáltatásokat, kifejezetten fémnyomtatásra kitalált hardveres és szoftveres alkalmazásokat ismerhetnek meg. Specifikációk alapján hitelesíthetik termékeiket, és a minőségbiztosítás is gördülékenyebb lesz.

Címkék: ipar Kína fémnyomtatás 3D Systems

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr5015003138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása