HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Az utófeldolgozás optimalizálása

ferenck 2018.11.15. 08:30

A Link3D new yorki 3DP szoftveres cég a Formnext 2018-on bemutatta friss utófeldolgozó technológiáját (Post Processing Management technology). A munkakezelő és ütemező eszköz kiegészíti a vállalat additívgyártás-kivitelező rendszerét (AMES) és additív munkafolyam szoftverét. Az eszköz a 3D ellátási láncon belül optimalizálja az utófolyamatokat.

„Dinamikus útvonaltervező és intelligens ütemező algoritmusainkkal drasztikusan javítjuk az additív gyártási, különösen sorozatgyártási műveletek hatékonyságát” – jelentette ki a Link3D társalapító-főmérnöke, Vishal Singh.

3dnyomtatas_utofeldolgozas.jpg

Az ipari 3DP központosítására összpontosító Link3D különféle programjaival az AM technológiákat felgyorsítani, a folyamatokat pedig automatizálni akarja. Gyártástervező rendszere (PPS) a géphasználat maximalizálásában, a teljesítmény nyomon követésében és a kapacitások kezelésében segíti a felhasználókat.

A Link3D utómunkálatokat kezelő programjával teljessé vált a munkafolyamat monitorozása.

3dnyomtatas_utofeldolgozas0.jpg

„Az adatok minden egyes lépésnél történő rögzítésével tökéletes platform az adatvezérelt automatizációhoz” – folytatja Singh.

Terveket dolgozhatunk egyedi részek utófeldolgozási munkáihoz, a rendszer pontos és részletes adatokat, leírásokat és listákat szolgáltat róla, és a többi lépésről is.

3DP szolgáltatóknak gyakran kell többféle digitális és offline rendszert használniuk gyártótevékenységükhöz. A termelés és a teljesítmény menedzselését végző funkciókat optimalizálva, a Link3D ezeket a rendszereket igyekszik egységesíteni. Ez az új rendszer állapítja meg, hogy az utómunkálatok bármelyik szakaszában érzékelt hibák miatt szükséges-e egy-egy rész újranyomtatása, vagy sem.

„A Link3D hisz abban, hogy az új és fejlesztés alatt álló technológiák növelik a termelékenységet, és segítik a vállalatokat a szériagyártás méretezésében. Mindezek kivitelezéséhez nélkülözhetetlen egy igazi additívgyártás-menedzselő és végrehajtó szoftverrendszer” – nyilatkozta Shane Fox, társalapító-vezérigazgató.

Címkék: szoftver ipar

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr4014370451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása