HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Azonnal összehasonlítja az árakat egy 3DP szolgáltató oldal

ferenck 2018.09.04. 08:30

A kívánság szerinti (on demand) digitális gyártószolgáltatásokat nyújtó brit 3DCompare a B2B Piactér Platform és a CRM & CMS gyártóeszközökhöz szolgáltatásai mellett, azokat kiegészítve, új instant árazóeszközt mutatott be és indított el.

A cég tevékenysége alapvetően egy 3D nyomtatószolgáltatásokat összehasonlító platformra összpontosul, ahol a userek nemcsak szolgáltatásokat, hanem anyagokat is összevetnek egymással.

3dnyomtatas_pricing0.jpg

„Az elmúlt néhány hónapban partnereink visszajelzéseit meghallgatva, sokat javítottunk rajta, hogy még inkább eleget tegyünk a kívánság szerinti gyártásban érintett ügyfelek szükségleteinek” – nyilatkozta Alex Ziff ügyvezető igazgató.

A platform a 3DP szolgáltatók globális hálózatához ad hozzáférést, és a „legjobb árakat” ígéri.

3dnyomtatas_pricing.jpg

A 3DP egyik legnagyobb online adatbázisában szelektív lézeres szinterezéshez (SLS) és fémprinteléshez használható nyomtatószálak, műgyanták, porok és más anyagok, például kerámiák is találhatók. A felhasználók bővíthetik a gyűjteményt, összehasonlító műszertáblán figyelhetik a specifikációk mérését. A gyártók és eladók listáján közvetlen linken keresztül tekinthetik meg boltjaikat, összevethetik más termékkínálatokkal, és természetesen vásárolhatnak is.

Az új Fehércímkés Azonnali Árazóeszközt (IPT) elsősorban a kívánság szerinti vagy kisszériás gyártásról informálódó gyártóknak szánják, az adatokat 3DP szolgáltatóirodákon keresztül bocsátják rendelkezésükre.

Ingyenes kezdőcsomagot kínálnak, és a különféle vállalkozások, illetve hobbisták szükségleteit egyaránt kielégítő IPT-t használva, partnereik egyrészt növelhetik bevételeiket, másrészt gyorsabban megtalálják, amit keresnek, legyen szó az Etsy boltjairól, vagy a hídépítészetről.

Ziff elmondta, hogy azért volt szükség az olcsó, de csúcskategóriás eszközre, mert egyszerűen hiányzott a piaci kínálatból.

Az IPT az ügyfelek honlapjába integrálható, és bármelyik használatban lévő ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM) szoftverrel is összekapcsolható.

Címkék: szolgáltatások nyomtatók nyomtatóanyagok nyomtatótechnológiák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr2914153681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása