HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Akár 24 óra elkészülnek az új amerikai drónok

ferenck 2017.01.04. 11:30

A U.S. Army Kutatólaboratóriuma (ARL) a 3DP és az ember nélküli járműtechnológia (UAV) összekombinálásával akár 24 óra alatt küldetés-specifikus – bármilyen feladatra automatikusan konfigurálható és optimalizálható – drónokat nyomtat (a motorok és a propellerek kivételével). A drónok légi megfigyeléssel, kommunikációval, szállítással stb. kapcsolatos küldetésekben segíthetik a katonákat. Speciális feladattervező szoftverrel találják ki, tesztelik és szállítják le őket (ha kell, egy nap alatt).

usdron.jpg

A fejlesztők a katonai küldetés szükségleteit nyomtatott, igény szerinti kicsi UAV-kre konvertáló folyamatot dolgoztak ki. A december első három napján Fort Benningben (Georgia) tartott bemutatón a gépek maximum 90 km/h repülési sebességükkel komoly hatást gyakoroltak a jelenlévő katonai vezetőkre.

A visszajelzések alapján a fejlesztők a zaj csökkentésén, a távolságtartás javításán, a terhelési kapacitás és a mozgékonyság növelésén dolgoznak jelenleg.

Címkék: hadügy drónok katonai alkalmazások

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr2512094529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása