HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Új 3DP és dolgok internete stratégiát jelentett be a francia kormány

ferenck 2016.11.07. 11:30

Christophe Sirugue, a francia kormány iparügyi államtitkára november 3-án a digitális technológiák országon belüli további terjedését célzó két új akciótervet jelentett be. A tervek speciálisan egy-egy diszruptív technológiai területre összpontosítanak: az additív gyártásra és a dolgok internetére (IoT).

Az államtitkár elmagyarázta, hogy a „Jövő iparai” kezdeményezéssel Franciaországot a világméretű digitális forradalom az eddiginél is meghatározóbb szereplőjévé kívánják tenni. Az akciótervekről a következő hetekben még részletesebben beszámolnak.

french.jpg

A politikus hangsúlyozta a francia ipar digitális technológiák mögé történő beállásának jelentőségét, markáns és ha kell, a jövőben folytatódó mobilizálásról, valamint a szükséges szakterületi (nemcsak kormányzati) befektetésekről beszélt.

„Az állam se nem bank, se nem ipar, hanem az e szereplőket meghatározott szektorokban összekötő cement” – magyarázta.

Sirugue az ipar és az üzleti élet digitalizálása mellett a változásokat értő munkaerő képzéséről, az oktatásról is beszélt – a „Jövőbe fektetés programja” részeként a kormány 100 millió euróval támogatja a jelenlegi munkaerő alkalmazkodását a digitális forradalomhoz.

Címkék: trendek oktatás jövő dolgok internete

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr5211934959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása