HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Eladhatják az egyik leginnovatívabb iparinyomtató-gyártót

ferenck 2016.09.02. 08:30

Eladhatják a német Concept Laser ipari 3D nyomtatógyártót, és állítólag máris több potenciális vásárló jelentkezett. Az esetleges üzlet 600 millió euró körüli összeg lehet.

A Kerstin és Frank Herzog által 2000-ben alapított Concept Lasert az egyik leginnovatívabb vállalatnak tartják a 3D nyomtatás világában. Szabadalmaztatott LaserCUSING rétegező-technológiájával és felsőkategóriás ipari printereivel különösen az utóbbi években ért el komoly sikereket. A cég nemrég jelentette be, hogy eladások és új megrendelések tekintetében 2015 volt az eddigi legerősebb évük.

conceptlaser_1.jpg

2016 első félévében 88 százalékkal több bevételt generáltak, mint 2015 azonos időszakában, azaz a sikertörténet folytatódik. A cég naprakész fémnyomtató rendszerei iránt érdeklődő repülőgép-ipari és egészségügyi megrendelőkkel a jövő is bíztató.

Az érdeklődök között magánbefektetői társaságok és techvállalatok is vannak, de egyelőre nem lehet tudni, hogy kik, anonimitásukat az üzlet nyélbeütéséig igyekeznek megőrizni.

Év végéig – kiszivárgott információk alapján – a cég „A jövő additív gyártóüzeme” elképzelését tükröző újabb Concept Laser nyomtatórendszer várható. Önálló feldolgozó-állomásokból állna, 400x400x400 köbmilliméteres építési térrel, többlézeres technológiát használó rendszerekkel, rendszerenként 1-4 lézerrel. Az új termék hatékonyabbá és gazdaságosabbá teheti fém-alkatrészek automatizált sorozatgyártását.

Címkék: ipar innovátorok fémnyomtatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr6711667902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása