HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Úttörő cég szeretne a közel-keleti fémnyomtatás vezetője lenni

ferenck 2016.08.22. 08:30

Dubaiban ugyan beindult a 3D nyomtatás, a Közel-Keleten viszont még mindig kevés a 3DP gyártó, szolgáltatási iroda és kutatási projekt.

Az Egyesült Arab Emírségekben tavaly alapított és fémnyomtatással foglalkozó Sinterex változtatni kíván ezen a helyzeten. A cég konzultációs és gyártással kapcsolatos szolgáltatásokat is nyújt, saját gyártótevékenységét novemberben kezdi meg.

A menedzsment kifejezetten multidiszciplináris, az alapító Julian Callanan ügyelt, hogy a legkülönfélébb területek szakértőit gyűjtse egy csapatba. A régió gyártóival és szolgáltatóival igyekeznek megértetni a fémnyomtatás jelentőségét, más technológiákkal, például a CNC-marással szembeni előnyeit. Közben saját fémprinterükkel is próbálnak hozzájárulni a terület, különösen a biomedikális szektor helyi fejlődéséhez.

sinterex.jpg

Ezt a célt szolgálja nemrég készített piackutatási anyaguk is. 22 országot tekintenek át, köztük az Emírségek mellett Egyiptomot, Jordániát, Szaúd-Arábiát, Tunéziát és Libanont.

A biomedikális, például fogászati tervek mellett fémeszközöket és öntőformákat is szándékoznak elérhető áron előállítani.

Eddig minden a kidolgozott menetrend szerint halad, sőt, előrébb is járnak, optimizmusuk így teljesen érthető.

Címkék: szolgáltatások Dubai gyártótechnológiák fémnyomtatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr6911070380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása