HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Épül Európa legnagyobb, legmodernebb 3DP gyára

ferenck 2016.08.12. 11:30

A legnagyobb európai 3DP szolgáltató, a flamand Materialise a Wrocław melletti Bielany Wrocławskie-ben elkezdi építeni Európa legnagyobb és legmodernebb 3DP gyárát, amelyben kifejezetten nagyvolumenű projekteket akarnak kivitelezni, megszilárdítani jelenlétüket a jármű-, repülőgépiparban és az egészségügyi szektorban.

A munkálatoknak még ebben az évben vágnak bele, és 2017 közepére tervezik a befejezést. A gyárban kb. 50 személyt alkalmazhatnak, mindenféle gyártóeszközt helyben tökéletesítenek, 3DP mellett utómunkálatokkal is foglalkoznak majd.

wroclav.jpg

Lengyelországra azért is esett a választás, mert a Materialise így a kelet-európai 3DP piacon is főszereplővé válhat. A cég egyébként két éve vásárolta fel a vezető lengyel 3DP szolgáltató e-Prototypy-t, amivel megalapozta helyi jelenlétét.

wroclav0.jpg

Mivel az e-Prototypy jóvoltávól Wrocław a sales, számviteli, IT, kutatásfejlesztési részlegek lengyelországi otthona, a helyválasztás logikusnak tűnik.

Címkék: autó repülő orvosi Materialise

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr8910261788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása