HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Egyre népszerűbbek lesznek a 3D szimulációs szoftverek

ferenck 2016.08.10. 11:30

A technológia fejlődésével új termékek és módszerek tűnnek fel, és ezeket minden esetben tesztelni kell. A teszteljárások közül egyre gyakrabban használják a szimulációt, amely a jövőben egész biztosan még népszerűbb lesz. Eleve demokratizálja a tesztet, többen vehetnek részt benne, mérnökök jobban átlátják munkájukat.

A szimuláció még azelőtt könnyíti meg a tervezést, teszi hangsúlyosabbá az automatizációt, integrációt és az olyan tesztfolyamatokat, mint például a 3D nyomtatás, hogy az adott cég ténylegesen belevágna egy-egy rész vagy termék gyártásába.

szimulacio.jpg

Vezető vállalatok, például az Autodesk és a Dassault a fogyasztók számára is biztosít szimulációs platformot, például a 3DERxperience-t (Dassault). A platform termékek teljesítményét értékeli, a megbízhatóságtól a biztonságig ellenőrzi különféle funkcióikat. Azaz a 3D szimulációs szoftverek nemcsak tesztelő eszközök, hanem előrejelzésre is alkalmasak.

Címkék: szoftver szimuláció Autodesk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr879995776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása