HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Online 3D nyomtatás szótár

ferenck 2016.08.08. 11:30

A 3D nyomtatás fejlődésével, új eljárások, anyagok és technológiák megjelenésével, a horizont folyamatos tágulásával állandóan jelennek meg új nevek és kifejezések. Gyakran fogalmunk sincs, vagy csak sejtéseink vannak arról, mit is jelentenek.

Egyelőre nem létezik semmiféle névadó testület, bárki bárhogy elnevezhet egy újdonságot, és ezzel hozzá is tesz valamit a technológia fejlődéséhez.

szotar.jpg

A ZMorph hasznos segítséget nyújt a 3DP felhasználóinak – a tervek szerint folyamatosan bővülő online 3D nyomtatás szótárat (The Ultimate 3D Printing Dictionary) tett közkinccsé a medium.com-on.

A szótár a cég által árusított termékekből is tartalmaz példákat, ami szubjektívvé teheti egy-egy kifejezés definícióját, de ezzel együtt jól szerkesztett és hasznos „kisokos.” Külön öröm, hogy egyes szócikkekhez magyarázó kép-, illetve videoanyagot mellékeltek.

A felhasználók kommentelhetik, szócikket is írhatnak, amelyek publikálásához a szerkesztők jóváhagyása kell.

Címkék: 3D nyomtatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr249169214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása