HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott ékszerek Ausztriából

ferenck 2016.07.15. 11:30

Évek óta beszélünk nyomtatott ékszerekről, a kifejezés viszont félrevezető, mert a legtöbb érintett cég csupán a karkötőhöz, nyaklánchoz, gyűrűhöz stb. használt öntőformát printeli. A technikának sok előnye van, de lényegében csak két éve, a Precious M 080 speciális printer megjelenése óta léteznek valóban nyomtatott ékszerek.

A Cooksongold és az EOS fejlesztette, első közvetlen fém lézerszinterező (DMLS) gépet ékszerekre és órákra, és nem a szükséges öntőformákra, öntvényekre tervezték.

ausztria.jpg

Az 1964-ben alapított osztrák Boltenstern ékszerészcég a napokban jelentette be, hogy partneri együttműködésre lépett a Cooksongolddal, és a Precious M 080-nal terveznek, printelnek személyre szabható luxusékszereket. Korábban egyébként ők is öntőformákkal dolgoztak.

Filozófiájuk, a klasszikus stílus és modern technológia összekombinálása természeti és építészeti formák inspirálta egyedi darabokban nyilvánul meg.

Címkék: ékszer személyre szabás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr468889814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása