HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A Dassault 3D Élmény platformja

ferenck 2016.07.11. 08:30

Szingapúrban július 10. és 14. között rendezik a World Cities csúcsot, amelyen a többek között egyik vezető 3D szoftvergyártó Dassault Systémes bemutatja 3D Élmény platformját.

A vállalat a 3D technológiák egyik kulcsszereplője: haditengerészeti megoldásokat dolgoz ki, besegít az Airbus tervezőtevékenységébe, és az autóiparban szintén aktív. E tevékenységek közös nevezője a platform. A csúcson azt szemléltetik, hogy a 3D Élmény miként hasznosítható szinte bármilyen szektorban, legyen szó ipari korporációról, kormányzatról vagy magánrendszerről.

dassault.jpg

A látogatók a HTC Vive-on keresztül élvezhetik a csúcs témájához („Élhető és fenntartható városok: a kedcező alkalom innovatív városai”) kapcsolódó immerzív VR-programokat. Az egészségügy és közösségi szolgáltatások, a közművek, a mobilitás, a biztonság és a közrend, a létesítménykezelés és a fenntartható városok környezeti tervezésének jövőjébe pillanthatnak bele a rendezvény három helyszínén kiállított platform jóvoltából. A VR-kiállítás a játékok jelentőségére szintén felhívja a figyelmet, videóval illusztrálja is azt. Az „Intelligens és fenntartható Szingapúr felé” anyag pedig a városállam jövőjét hivatott bemutatni.

Címkék: jövő virtuális valóság Szingapúr

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr88878444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása