HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Hogyan csendesítsük le 3D nyomtatónkat?

ferenck 2016.06.23. 08:30

Don Musilli, a LulzBot gépeket forgalmazó floridai LiteWorld LLC alapító-elnöke már az 1980-as évek közepén fejlesztett levegőszűrő rendszert. Három évtizeddel később felhasználta akkori tapasztalatait: LulzBot TAZ 3D printerek köré plexiüvegből tervezett átlátszó védőkeretet, alumíniumvázzal, hűtőventillátorral és szűrőszerkezettel. A 96x81x76 centiméteres kereten két ajtó található, a ventilátor USB-kapun keresztül csatlakoztatható számítógéphez.

enclosure.jpg

A 75 dollárba kerülő (szállítási költség plusz 35) védőkereten keresztül tökéletesen látjuk a nyomtatót, viszont megszünteti a zajt, és baleseteket is megelőzhetünk vele. ujjainkon nem matatunk a mozgó részeken.

Márciusban jelent meg, eddig tíz egységet adtak el belőle, de az érdeklődés folyamatos. A vásárlói listán több iskola szerepel, és mindegyik elégedett: mások megzavarása nélkül működtethetnek 3D printert. Könnyű összeszerelni, a visszajelzések nagyon pozitívak.

Címkék: zajszűrés segédeszközök 3D nyomtatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr858765014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása