HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Hogyan építsenek gyerekek 3D nyomtatót?

ferenck 2016.04.18. 11:30

Teljesen mindegy, hogy hány éves az érdeklődő, a 3D nyomtatás igazi maker és „csináld magad” (DIY) paradicsom. Modellek tervezése, nyomtatása önmagában is innovatív folyamat, sok maker viszont magát az eszközt, a 3D printert is legszívesebben maga készíti el. Egy új fejlesztői csomag, a MagiTools segítségével gyerekeknek is könnyebb lesz a nyomtatóépítés.

A csomagot a Qingdao Unique Products, az egyik vezető kínai 3DP vállalat találta ki. Kifejezetten a legfiatalabb generációkra gondoltak, hogy felkeltsék érdeklődésüket a technológia iránt. Korábban már fejlesztettek gyerekeknek printert, a MagiCube-ot – a MagiTools e vonal folytatása, a logikus következő lépés.

magitools.jpg

„Hardver és szoftver összekombinálása a kulcs” – írja sajtóközleményében a cég. A hardvert az utasításokat követve a gyerekek maguk állíthatják össze, és az egyszerű, de az alapok elsajátításához elegendő Happy Uni szoftverrel 3D modelleket is tervezhetnek.

Címkék: oktatás szoftver csináld magad nyomtatók 3D modellezés Kína Maker kultúra

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr748634926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása