HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Ékszerészet, tudomány és 3D nyomtatás találkozása

ferenck 2016.03.07. 11:30

A 3D nyomtatás fontos összekötőkapocs tudomány, technológia, mérnöki diszciplínák és a művészet, divat, design között. A tudományos témákat ékszerekben és kiegészítőkben feldolgozó floridai Sci Chic jól szemlélteti ezt a tendenciát: atomokról mintáztak fülbevalókat DNS-ről gyűrűt, holdfázisról nyakláncot.

A Floridai Egyetem két diákja, Erin Winick és Emily Huber által alapított cég március 14-én mutatja be APEX nevű új kollekcióját, amelyhez 3D nyomtatást és lézervágást használtak. Az ékszerek méretre, személyre alakíthatók. Megrendelésre dolgoznak, Delta Lulzbot Mini és Delta desktop gépeken dolgoznak, ha pedig fémet kell printelni, besegít a Shapeways.

scichic.jpg

A vásárló anyagot, színt, méretet, előállítási módszert egyaránt maga választja ki. Nyaklánca akár aranyozott vagy ezüstözött Lego-szerű műanyagból is készülhet.

scichic1.jpg

Az alkotók tudomány és technológia mellett a geometriára fókuszálnak. Ha rendelünk tőlük, felkínálják az opciót, hogy az ékszerkészítési folyamatot bemutató videót is küldenek a termék mellé.

scichic0.jpg

Nem általános marketinganyagot, hanem kifejezetten az adott darabról.

Címkék: ékszer személyre szabás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr238448694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása