HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Induljon a tavasz professzionális 3D szkenneléssel!

FreeDee 2016.03.03. 15:50

A tavasz a fejlődés, az izgalmas ötletek és az új projektek ideje. Ha felmerült már egy ezredmilliméter pontos 3D szkenner beszerzése, ez most a tökéletes időzítés. Az Artec ugyanis tavaszi kampánya során még egy jó indokot ad az Artec Eva, Space Spider vagy Spider melletti döntéshez: bármelyikre esik is a választás, az április végéig megvásárolt Artec szkennerekhez 2 év ingyenes előfizetés jár az Artec Studio Professionalre, vagyis az Artec elismert, ipari standardot állító 3D szkennelő és adatfeldolgozó szoftverére!

Az ingyenes előfizetésben részesülők, minden előfizetőhöz hasonlóan, az összes frissített verzióra és fejlesztésre jogosultak a 2 éves periódus alatt. Tehát, akik kihasználják az adandó alkalmat, nemcsak ingyen kapják a szoftvert, de mindvégig a legfejlettebb verzióval dolgozhatnak majd, csak bírják kivárni az Artec Studio 11 és 12 megjelenési dátumait!

artec_spring_deal_2016_696.jpg

Az Artec 3D szkennerek az iparban elismert eszközök, amelyek a legbonyolultabb geometriájú fizikai formák szuperpontos 3D modelljének leképezésére képesek. Mostanra több mint 190 országban alkalmazzák az Artec 3D szkennelési technológiáját olyan iparágakban, mint a visszafejtett mérnöki tervezés (reverse engineering), minőség-ellenőrzés, számítógépes grafika, ortopédia, fogászat, paleontológia, műemlék megőrzés és továbbiak.

Egy zárt, színes 3D model elkészítése az Artec szkennereivel nagyon magától értetődő folyamat eredménye, köszönhetően az Artec Studionak, ami automatizálja a szkennelés és adatfeldolgozás legnagyobb részét. A 3D szkennelést kifejezetten megkönnyíti a szoftver kifinomult geometria- és textúrakövetése, valamint a trükkösebb területek automata igazítása. A felhasználó aközött is választhat, hogy szkennelés közben dolgozza fel a program az adatokat vagy csak egy későbbi időpontban készítse el a szoftver a 3D modellt. Ez például akkor hasznos, ha külső helyszínen egy kevésbé erős laptoppal rögzítjük az adatokat, amelyet utólag egy másik, okosabb PC-n gyorsabban dolgozunk fel. A szoftver szerkesztőeszközeivel pontos módosításokat hajthatunk végre a digitális állomány tökéletesítéséhez, a textúra módosításához vagy a mesh egyszerűsítéséhez. Mindezek a funkciók március és április folyamán díjmentesen lehetnek az Artec vásárlóké, szóval nem érdemes késlekedni. Természetesen az akció a FreeDee Printingen, az Artec hivatalos forgalmazóján keresztül is érvényesíthető.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr408441088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása