HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Hibrid ételnyomtató

ferenck 2015.10.01. 08:30

A kanadai ORD Solutions ötszínű/anyagú RoVa3D printerét a tervezett összeg ötszörösével támogatták a Kickstarteren. A platform tésztanyomtató változata eddig ugyan kevésbé volt sikeres, az ORD viszont mindenképpen eljuttatja azt is az érdeklődőknek. A RoVaPaste 1499 dollárért már előrendelhető.

Ez a változat annyiban módosult az előzőhöz képest, hogy két tészta- és két nyomtatószál-extrudert integráltak bele, amelyek például brownie-kat és nutellát préselnek ki a gépből. Élelmiszerek mellett ehetetlen anyagok, szilikon, gipsz, agyag, epoxigyanta, ragasztók, gitt, poliuretán stb. szintén nyomtathatók. Miattuk volt szükség a két extra extruderre (a velük bővített változat ára 2249 dollár).

rovapaste.jpg

Anyagok keverése soha nem könnyű, de a RoVaPaste új lehetőségekkel, komplex nyomatokkal kecsegtet. A rendszer zártláncú léptetőmotorokkal, rezgéscsillapítóval, 7 colos tablettel és Simplify 3DP szoftverrel bővíthető.

rovapaste2.jpg

A Halloween előtti megrendelők 250 dollárt visszakapnak, és részt vehetnek egy versenyen. A nyertesnek visszatérítik a teljes összeget.

Címkék: nyomtatók ételnyomtatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr107870318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása