HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Merész gépek

ferenck 2015.04.24. 08:30

Bre Pettis, a MakerBot társalapítóját szeptemberben nevezték ki a Stratasys új kezdeményezése, a Bold Machines (Merész gépek) élére. A cím annyira meghökkentette a szakmabelieket, hogy el se tudták képzelni, miről lehet szó.

bold1.jpg

Aztán a Bold Machines elkezdte a „Margo” című 3D nyomtatott játékfilmet, minden vagy minden második héten bemutattak egy-egy karaktert, majd közeledve az év végéhez, elhallgattak. Azóta semmi blogfissítés, semmi új karakter, mintha nem is lennének annyira merészek azok a gépek.

bold3.jpg

bold2.jpg

Pár hete viszont valaki rábukkant egy újabb figurára, állítólag májusban lesz nyilvános, de csak limitált példányszámban lehet majd beszerezni. Filmről, őrülten merész gépekről változatlanul nagy a hallgatás, rejtély lengi körül az egész projektet.

Címkék: film MakerBot Stratasys játékfigurák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr867287173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása