HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott hangtompító

ferenck 2015.04.09. 11:30

A fegyvernyomtatás folyamatosan sok vitát kavar, új törvényjavaslatokat generál. Nem tökéletesen, de egyik-másik printelt pisztoly, puska működik is.

hangtompito1.jpg

A 3DP egyik legellentmondásosabb területének fejlődését látva, nem meglepő, hogy többen próbálkoznak fegyver-alkatrészekkel, kiegészítőkkel. Legutóbb például egy anonimitását megőrző amerikai cég jelentette be, hogy lézeres szinterezéssel fémből printelt hangtompítót. Bevallásuk szerint bonyolultsága és nem funkciója miatt, kifejezetten kísérleti céllal választották ezt a fegyverrészt, hogy a fémnyomtatás lehetőségeit, határait feszegessék.

hangtompito2.jpg

A hangtompító nem eladó, az érkező kéréseket a cég visszautasítja, és a terveket sem teszi közkinccsé. Így akarják elejét venni, hogy bárki próbálkozzon, otthon barkácsoljon össze egyet magának.

Címkék: fegyver fémnyomtatás

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr317351392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tehetséges ugandai buzi 2015.04.10. 13:27:32

Hű, de nehéz beírni egy google képkeresőbe, hogy

www.google.hu/search?q=silencer+cross+section&biw=1366&bih=651&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=OrEnVZ6FH4OVsgG52YDgBQ&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ

Mit ne mondjak, most alaposan feladták a leckét a cégnél! Törhetjük a fejünket, hogy miképp barkácsoljunk össze egyet!

(Nyithatunk vitát arról, hogy mit jelent postban a "bonyolult" kifejezés? A belső szerkezetet, vagy a külső spirális felszínt? Mert egy hangtompító működséséhez a belbecs a fontosabb, a külcsín huszadrangú. De ha a cégnél a bonyolult formák előállítását tűzték ki célul, akkor nekik inkább az extravaganza külső volt a lényeg.)

Sanda gyanu 2015.04.10. 13:37:12

Őőő, működő fegyver tervét már le lehet tölteni a netről, ha épp azt van kedved 3D nyomtatni, de a hangtompítóét nem. Aha. Értem. Embert ölni a hangtompítóval lehet, a pisztollyal nem.

[iróna off]

McKinney 2015.04.10. 14:36:34

jutubon fenn van: olajszűrőből hangtompító, megvolt?
ki se kell fúrni, csak felcsavarod és lősz. Az első skuló lyukasztja.
süti beállítások módosítása