HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Felvásárlással debütál a 3D Systems China

ferenck 2015.04.08. 08:30

A 3D Systems április 6-án bejelentette, hogy a vezető kínai 3DP értékesítő és szolgáltató, az Easyway Design and Manufacture Co (beleértve a céghez tartozó Easyway Csoportot is) felvásárlásával létrehozta a 3D Systems Chinat. Az akvizíció összege és feltételei nem nyilvánosak.

china_1.jpg

A legfontosabb nagyvárosokban irodával rendelkező Easyway eddig is fontos szerepet töltött be a technológia kínai népszerűsítésében, terjedésében, és az évek során nagyon jó munkakapcsolatot alakított ki a helyi autógyártás, egészségügyi és gyógyszeripar, fogyasztói elektronikaipar helyi főszereplőivel (Nissan, Black & Decker, Panasonic, Philips, Honeywell stb.).

A 3D Systems China vezetőjévé May Zhou-t, az Easyway alapítóját nevezték ki. A felvásárlástól a 3D Systems és az Easyway is sokat vár, mindkét fél elégedetten nyilatkozott.

Címkék: üzlet Kína 3D Systems

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr537347788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása