HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Van Gogh hálószobája

ferenck 2015.03.03. 11:30

A dél-koreai Myung Jin Oh általános iskolába jár még. Rajong a képzőművészetért, sokat fest és rajzol, Van Gogh az egyik kedvence. A téli szünetre valamilyen kisebb projekt kivitelezését kapta házi feladatnak. Először nem volt semmiféle ötlete, aztán édesapjával, Seokhee Ohval eltöprengtek rajta, és az agyalás egészen különleges munkát eredményezett. Eldöntötték, hogy közös pontot találnak Van Gogh élete és a 3D nyomtatás között.

vangogh2_1.jpgvangogh_1.jpg

Az apa úgy gondolta, hogy sokkal kreatívabb lesz az olvasásnál és a festésnél, ha elkészítik a fiú egyik kedvenc Van Gogh képe, a Hálószoba nyomtatott változatát. Könyveket olvastak a festő életéről, munkásságáról, kiállításokra mentek el, majd Tinkercad modellezőszoftverrel és egy Almond nyomtatóval „rekonstruálták” a helyiséget. A részletes kidolgozáshoz akrilfestéket és miniatűr ruhadarabokat is használtak.

A végeredmény „minden idők” egyik legeredetibb általános iskolai munkája. Mintha Arles-ban lennénk 1888 végén.

Címkék: oktatás művészettörténet Ázsia

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr507234731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

óðinn 2015.03.04. 09:24:30

Én ezt a szobát annak idején (talán már húsz éve is megvan) VRML-ben akartam magcsinálni. Aztán nem volt rá időm, és a VRML is kihalt. :-)
süti beállítások módosítása