HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Kilenc óra alatt nyomtat egy fűnyírót az óriásgepárd

ferenck 2015.02.12. 11:30

Ismét hallatott magáról a csokinyomtatójával elhíresült dél-afrikai Hans Fouche, a technológia veteránjainak egyike. Legutolsó fejlesztése, a Cheetah (Gepárd) a legnagyobb (1000x1000x1000 milliméteres) kereskedelmi FDM printerek közé tartozik. De nemcsak nagy, hanem nagyon gyors is, Fouche szerint tizenkétszer gyorsabb az átlagos desktop FDM gépeknél. Hatékony is, amit a fejlesztő azzal magyaráz, hogy nyomtatószál helyett rendkívül olcsó ABS műanyag-golyócskákkal dolgozik.

gepard1.jpg

Az elmúlt hónapokban érdekes és kifejezetten praktikus projektekkel szemléltették, mennyire hasznos a kisebb cégeknek ajánlott, 8500 dollárba kerülő Gepárd. A legizgalmasabb egy működő fűnyíró kilenc óra leforgása alatt kivitelezett nyomtatása volt.

gepard2.jpg

Címkék: nyomtatók nyomtatóanyagok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr377162539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása