HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott síbakancsot mutattak be egy müncheni rendezvényen

ferenck 2015.02.11. 08:30

80 ezernél többen vettek részt a Münchenben rendezett ISPO (International Sport Business Network) 2015-ön. Az ISPO a sport, egészség, fitnesz, túrázás, síelés és hasonló területek egyik legrangosabb eseményének számít, a kiállított darabok előbb-utóbb megtalálják az utat a nagyközönséghez.

sicipo1.jpg

Az egyik csúcspont az EasyStand sítermékek-kategóriában bemutatott 3D nyomtatással készült bakancsa volt. A cipő teljes szerkezetét szénszálakkal megerősített poliamid-alapú Windform SP anyagból szelektív lézeres szinterezéssel nyomtatták. Ezt az anyagot egyébként az autó és motorsportokra, valamint a légi közlekedésre találták ki. Rendkívül tartós, vízálló, tulajdonságait nagyon alacsony hőmérsékleten is megőrzi, jól bírja az ütközéseket, ideálisnak tartják a síelésre.

sicipo2.jpg

A cipőhöz háromféle talpbetétet nyomtattak. Elől mindegyik vastagabb, mint hátul, ami azért fontos, mert így jobban passzolnak a sarokhoz, és több hely marad a lábujjaknak.

Címkék: sport szelektív lézeres szinterezés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr337158937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása