HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott melltartókat kínál egy amerikai startup

ferenck 2015.02.02. 14:30

Tudta Ön, hogy a nők 80 százaléka nem megfelelő méretű melltartót hord? – teszi fel a kérdést a 2013-ban, a Columbia Egyetemen vegyészmérnöki diplomát szerzett Qian (Regina) Jin által alapított, nők vezette Joyfit startup.

Nyilván nem, de a kérdés után már igen, és erre a problémára kínál online szolgáltatást a Joyfit. Hölgyek rendelhetnek tőlük méretre szabott nyomtatott melltartót.

joyfit.jpg

A vásárló a cég okostelefonos appjával panoramikus selfie-t készít magáról, amit felhőszámítási platformon keresztül továbbít. A képanyag szigorúan bizalmas, úgy is kezelik. Az adatokat speciális szoftverrel dolgozzák fel, és alakítanak ki belőlük nyomtatható formát.

joyfit2.jpg

Még nem tudni pontosan, milyen géppel fognak dolgozni, illetve, hogy meglévő melltartón módosítanak szilikonbetéttel, vagy teljesen újat printelnek. Egyelőre az első opció tűnik kivitelezhetőbbnek.

Címkék: szolgáltatások ruhatervezés személyre szabás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr187131329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása