HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Szexi fehérnemű 3D nyomtatással

ferenck 2014.12.29. 08:30

A 3D nyomtatótechnológia lehetőségeinek legújabb példája, hogy a németországi Lascana cég és Victoria Anoka, orosz ruhatervező kétrészes printelt női fehérnemű szettel (melltartóval és bugyival) állt elő. A kagyló- és gyöngyformákból álló designt nejlonporból kivitelezték.

De miért kell fehérneműt printelni? Az ok prózai: Oroszország, Fehéroroszország, Kazahsztán és Örményország gazdasági együttműködése, az Eurázsiai Unió (EaU) – amelyhez valószínűleg az egykori Szovjetunió más tagköztársaságai is csatlakoznak – 2014 júniusában egészségvédelmi szempontok miatt megtiltotta a szintetikus csipkéből készült alsóneműk importját, gyártását és árusítását. A tilalom következményei elég súlyosak, hiszen a forgalomban lévő melltartók, bugyik stb. 90 százalékára vonatkozik.

lingerie.jpg

Anoka terveit a 3D Printus moszkvai 3D nyomtatóközösség és webáruház kivitelezte. Az alapító, Konstantin Ivanov a három hónapos termékfejlesztésről azt mondta a Moscow Times-nak, hogy „a legőrültebb dolog volt, amire valaha is felkértek.”

A Lascana hamarosan elkezdi a fehérnemű online árusítását, kb. 80 dollárba kerül egy szett. Csak fehérben lesz kapható, de bármilyen színre befesthető. Ugyanakkor felettébb bizonytalan, hogy a hölgyek elég kényelmesnek tartják majd a műanyagérzetet keltő nejlondarabokat, vagy sem. A bemutató modellje, Anasztázia Beluszova, szerint nagyon érdekesek, de nem valók mindennapi viseletre.

Címkék: divat ruhatervezés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr87017389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása