HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

MakerBot nyomtató egy videoklip sztárja

ferenck 2014.09.23. 08:30

Az utóbbi pár évben rengeteg területen jelent meg a 3D nyomtatás, a technológia lehetőségeinek bővülésével párhuzamosan nő az alkalmazások, hasznosulások száma. A fokozott médiafigyelem érthető, akárcsak az is, hogy a popkultúrában, animében és sci-fi darabokban is láttunk már 3D printert. Zenei videókból viszont hiányzott. Legalábbis eddig.

ferolfive.jpg

Az indie elektronikát, posztpunkot játszó angol Feral Five duó mindkét tagja, Kate és Drew Five a tudomány és a csúcstechnológiák megszállottja, nagyon érdekli őket a 3D nyomtatás. A napokban jelent meg egy – kifejezetten jó kritikákat, a Louder Than Wartól például 9/10-et kapott – 12 inches kislemezük; a három szám egyikének 3D a címe.

A videoklip több szempontból is egyedi: egyrészt a 3D nyomtatás a témája, embert printelnek egy MakerBot gépen, másrészt a főütemeket 3D nyomtatóhangok, pontosabban hangminták adják. A zenészek szerint olyan hatásuk van, mint az 1980-as évek muzsikáiban gyakran használt korabeli számítógépes játék-, számítógéphangoknak.

Címkék: zene MakerBot

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr86721539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása