HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott csuklópánt méri, hogy mennyire vagyunk fittek

ferenck 2014.09.09. 11:30

A dél-koreai HardCopy World fejlesztőcsapat különleges csuklópánttal állt elő. Az Arduino Promo mini 3.3v mikrokontrolleren alapuló, nyomtatható Retroband okosórákra emlékeztet, viszont kevesebb intelligens funkcióval rendelkezik. Van benne giroszkóp, gyorsulásmérő, edzés, futás és más fitnesstevékenység közbeni mozgásunkat és az elégetett kalóriákat monitorozza. Az adatokat Bluetoothon keresztül juttatja el androidos okostelefonokra. Értelemszerűen appot is fejlesztettek hozzá, az teszi lehetővé, hogy a felhasználó pontosan nyomon kövesse saját tevékenységét.

retroband1.jpgretroband2.jpg

A Retroband-et bárki elkészítheti otthon. Az összeszerelésére, nyomtatására vonatkozó használati utasítás az Instructables-en olvasható.

Címkék: kütyü Instructables

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr956681239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása