HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Építik a Star Trek ételnyomtatóját

ferenck 2014.06.26. 11:30

A Nestlé bejelentette, hogy felépíti a legendás Star Trek (Csillagszekerek) gombnyomásra ételt tálaló replikátorának földi keretek között, magyarán a valóságban használható változatát. Az ételnyomtató táplálkozási igényeink alapján állítja össze a menüt.

A cég Iron Man (Vasember) programjának keretében 15 tudós kutatja az egészséges táplálkozás titkait, súlyos betegségek, például a rák vagy a cukorbetegség és az étkezési hiányosságok (általában egy vagy több vitamin, ásványi anyagok kihagyása) közti összefüggéseket. Alaposan elemzik, hogy hol hibázunk, személyre szabott étrendben, hiányosságokat és túlzásokat egyaránt tartalmazó „táplálkozási profilokban” gondolkoznak.

startrek.jpg

A szükséges információkat testszkenneléssel gyűjtik be, az egyéni igények szerinti étrend és az ételek kivitelezéséhez a Nespresso kávéfőzőhöz, de még inkább a Star Trek csodagépéhez hasonlóan funkcionáló ételnyomtatót fejlesztenek. Konyhánk „új mikrohullámú sütőjére” azonban még várni kell egy darabig…

Címkék: sci-fi ételnyomtatás

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr426416217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Void Bunkoid 2014.06.27. 10:09:42

inkább csinálják meg a BTTF-es pizzahidratálót, az is bőven elég lenne, de már nincs egy fél évük sem rá 2015-ig :)
süti beállítások módosítása