HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Sárkánymotor

ferenck 2014.05.05. 08:30

A motorgyártással, motoros ruhákkal és kiegészítőkkel foglalkozó Orange megyei (New York állam) Orange County Choppers (OCC) kínai megrendelő kérésére két speciális motorral állt elő. A Stratasys nagyméretű Fortus printerét használták hozzá. A két sárkányformájú darabot a kínai Nanjing egyik bevásárlóközpontjában ki is állították.

dragon1.jpg

Jason Pohl, az OCC grafikusa szerint a fej megtervezése jelentette a legnagyobb kihívást. Karakteresnek kellett lennie, érzelmeket, haragot kellett kifejeznie. 3D Studio Max szoftverrel dolgozott rajta, részletekben gazdagra, kellően stilizáltra és könnyűre sikerült. Olyanra, mint egy „valódi” kínai sárkány.

dragon2.jpg

A Rolling Thunder vázas, hatsebességű Baker sebváltós,1600 köbcentis S&S motorra szerelt sárkány a kínai törvények értelmében szabadon használható az országban.

dragon3.jpg

„Folyamatosan ledöbbenek az additív gyártás lehetőségeitől. A 3D nyomtatás a legbonyolultabb tervrajzokat is életre tudja kelteni” – nyilatkozta Pohl.

Címkék: design motorkerékpár Kína Stratasys

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr456117786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jazo 2014.05.06. 11:23:21

Végre motorokkal is foglalkoznak újra a sorozatban, nem csak a Teutul családdal.
süti beállítások módosítása