HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Az első maláj nyomtatógyártó

ferenck 2014.04.28. 08:30

A svéd-maláj 3D nyomtatógyártó VAGLER International megnyitotta – a malajziai és a szingapúri piacot megcélzó – első (online) boltját. A megrendelt termékeket hat-hét héten belül szállítják ki. Egyelőre csak Malajziában és Szingapúrban árusítanak, de hamarosan Európában és az Egyesült Államokban is fognak.

A délkelet-ázsiai ország első printergyártóját 2011-ben alapították, a svédországi tulajdonos VAGLER AB több mint negyven éve érintett a műanyagiparban.

malaj.jpg

Három egymáshoz nagyon hasonló gépet árulnak: V-811, V-821 és V-822. A csomaghoz tartozik a Sapphire szoftver is. A felbontás 50 mikron (0.05 milliméter), 30-130 milliméter a másodpercenkénti nyomtatási sebesség. A „kezdőknek” ajánlott desktop V-811 ára 1500 euró, a kicsit más V-821 kb. 1750, a két nyomtatófejjel felszerelt, nagyobb V-822 2 ezer euróba kerül.

A VAGLER nemcsak printereket, hanem saját 3D szkennereket és nyomtatószálat is készít. Havonta 500 gépet tudnak legyártani, de még idén el akarják érni a havi ezret.

Címkék: nyomtatók Ázsia 3D szkenner nyomtatószálak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr176092839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása