HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Ceruza érintőképernyőkhöz (is)

ferenck 2014.04.09. 08:30

A ciprusi Lab02 két designer, Vangelis Hadjiloizou és Dinos Costanti közös kezdeményezése. Illusztrációval, tervezéssel, ipari tervezéssel, 3D modellezéssel és 3D nyomtatással foglalkoznak. Legújabb termékük a Dragonbite (Sárkányharapás) nevű, 18,65 euróért megrendelhető (univerzális) ceruza.

stylus1.jpg

A Solid Concepts nyomtatta ki, szénnel dúsított nejlonporból, innen a sötétszürke szín. A tervezésnél maximálisan figyelembe vették az ergonómiai szempontokat – a ceruza bársonyos tapintású, könnyű vele írni, rajzolni. Olcsó és eldobható Bic tollal együtt használhatjuk.

stylus2.jpg

A tetejét speciális formájú áramvezető elasztomerrel (elasztikus polimerrel) vonták be, azaz iOS-t vagy Android oprendszert futtató készülékek érintőképernyőin is működik.

Címkék: toll okostelefonok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr65988299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása