HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Idén is lesznek 3D nyomtatás napok a Design Terrminálban

ferenck 2014.04.04. 11:30

A Design Terminál Akvárium klubjában, június 5. és 7. között, idén is megrendezésre kerül a tavaly nagy sikerrel debütált Budapest 3D Printing Days. Gépek és nyomtatott tárgyak interaktív kiállítása mellett ismét lesz konferencia, workshopok, szakértői előadások. A kiállításra április 25-ig lehet jelentkezni.

A rendezvény újdonsága, hogy a technológiában érdekelt magyar startupok mellett lengyelek, csehek és szlovákok is jelentkezhetnek munkáik, fejlesztéseik szakértő és nagyközönség előtti bemutatására. A régió legizgalmasabb innovációi megismertetésére június 5-én alkalmat adó úgynevezett „pitch event”-re (amelynek a Design Terminál és az AVEC Csoport a házigazdái) szintén április 25-ig, a 3dprinting@designterminal.hu email-címen lehet jelentkezni.

designterminal.jpg

A pitch event részvételi feltételei a következők: a jelentkező az elmúlt 3 évben készített valamilyen 3D nyomtatással kapcsolatos terméket (hardvert vagy szoftvert), cége a V4 (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) valamelyikében van bejelentve, működő prototípus bemutatása, természetesen angolul. A szakmai zsűri (Lakatos Dávid, a Sold egyik, magyar alapítója; Korányi László, a Nemzeti Innovációs Hivatal elnökhelyettese; Oszkó Péter, az AVEC Csoport elnöke; Falk György, a Varinex elnöke) az alábbi szempontok alapján dönt: a termék diszruptív jellege, üzleti modell fenntarthatósága, kivitelezhetőség, költséghatékonyság. Május 10-ig mindenkit értesítenek a jelentkezések elbírálásáról, az első négy sikeres jelentkező utazási és szállásköltségeit a szervezők állják.

A „kiválasztottak” 3 perces bemutatót tarthatnak, majd 5 percben a felmerülő kérdéseket kell megválaszolniuk (Q+A), feltalálókkal beszélgethetnek, munkáikat a rendezvény első napján kiállíthatják, amelyeket természetesen a hazai és a nemzetközi média is bemutat, promótál.

Nyitvatartás: 5-én és 6-án déltől este 8-ig, 7-én délelőtt 10-től este 8-ig.

Címkék: innovátorok Design Terminál 3D nyomtatás FreeDee

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr705902199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása