HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Videoklip nyomtatott szereplőkkel

ferenck 2014.02.25. 11:30

A Cut/Copy ausztrál elektronikus zenei formáció szokatlan klipet készített a Free Your Mind kislemez We Are Explorers című számához. A videót három avantgarde alkotó, Masa Kawamura, Aramique és Qanta Shimizu rendezte. Két 3D nyomtatott karakter járja benne az éjszakai Los Angeles stilizált utcáit, ahol különféle eldobott tárgyakat (cigarettacsikket, CD-t stb.) szednek össze.

austr1.jpg

A két karakterhez 200 nyomtatott figurát, mozgásonként nyolcas csoportokban használtak fel. UV-reagens sárga anyagból, Stratasys Dimension gépen printelték őket.

austr2.jpg

A Cut/Copy a BitTorrenten a klip mellett a fájlokat, a storyboardot, technikai leírásokat is eljuttatott közönségéhez, lehetővé téve, hogy azt tegyenek velük, amit éppen jónak látnak: kinyomtathatják őket, játszhatnak velük, új történetet dolgozhatnak ki stb.

austr3.jpg

A fájlok itt tölthetők le.

Címkék: zene művészet Stratasys

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr955831213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása