HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Távellenőrzött 3D nyomtatók

ferenck 2014.01.16. 11:30

A Secured3D észt startup bejelentette: tervezőkre és szerzői jogokra gondolva, titkosított 3D nyomtatás streamelő technológiát fejlesztett. Lényege, hogy akárki távolról ellenőrizhet printert, nyomtatási feladatokat, valós időben kontrollálhatja tervrajzait, munkáit. A szoftver bármilyen szerverre, asztali gépre, laptopra, tabletre, mobilra, tehát szinte mindenre telepíthető.

estonia1.jpg

Designerek például megtehetik, hogy a tervfájlt feltöltik a Secured3D felhőjébe, és csak egyetlen nyomtatásra való jogosultsággal küldik el az érdeklődőknek. A jogtulajdonos tudja, hol és kinek engedélyezett a printelés, illetve azt is, ha valami rendellenes történik. Munkáit értékesítheti a „világ legfejlettebb 3D nyomtatás copyright szoftverén” keresztül, és online modell-tárházat is létrehozhat.

estonia2.jpg

A csomaghoz tartozó távirányító-doboz egyelőre a MakerBot 2-t, 2x-et, az Ultimaker 1-et és 2-t, valamint kisebb konfigurációs módosítással a többi FDM-gép 95 százalékát támogatja.

Címkék: szoftver jogvédelem MakerBot Ultimaker

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr385717870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása