HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Cicatányér

ferenck 2014.01.13. 14:30

A beszédes Kitty Slowfood fantázianevű user különös darabbal állt elő. Cicatartó lévén megelégelte, hogy egyik macskája túl gyorsan és malacosan eszik, és eldöntötte, változtatni fog. A házi kedvenc táplálkozását lassítandó, különféle megoldásokkal próbálkozott. Egyik sem vált be.

Végül többlyukú fedelet nyomtatott, majd a közönséges tányérra szerelte. Azóta a cicák mancsukkal bányásszák ki az eledelt, és garantáltan lassabban esznek, nem hagynak ételdarabokat a tányér mellett.

macska2.JPGmacska1.JPG

Valószínűsíthető, hogy a meghökkentő megoldás nem nyerné el minden macsek tetszését, sőt… Akit mégis érdekel, az iMaterialise-on és a Thingiverse-en is beszerezheti. Kicsit borsos áron: az iMaterialise-on 32 euró 95 centért kínálják.

Címkék: csináld magad állatok Thingiverse

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr705715012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

álfirkász · http://narancsosliba.blog.hu/ 2014.01.14. 11:09:56

Azért ez macska függő.
A miénk eleve lassan eszik, ha nem jutalomfalatot töm magába. :)
Viszont a lassú evés sem gátolja abban, hogy egy-egy falatot a tálka mellé pakoljon és onnan szedje fel. Vagy hagyja ott. :)
süti beállítások módosítása