HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A nyomtatott divat elérte Las Vegast

ferenck 2014.01.06. 14:30

A Las Vegasi Light klub Szilveszter éjszakai programjáról a Cirque du Soleil és világhírű DJ-k gondoskodtak, a sci-fi hangulatot pedig a holland techdivat-designer Anouk Wipprecht futurisztikus ruhakölteményei, viselhető elektronikai kütyükikel és döbbenetes vonalaikkal garantálták.

lasvegas1.jpg

Azét a sci-fiét, ami már a jelen. Wipprecht darabjainak technológiája, interaktivitásuk jól passzolt a klub tereihez, hangulatához. A tervezésben részt vett Niccolo Casas, a neves olasz építész és más területekkel is kísérletező művész. A 3D nyomtatást a Materialise kivitelezte.

lasvegas3.jpg

A két alkotó és a belga cég harmadik közös munkájukat jegyezték. A korábbi kettőhöz hasonlóan, ezúttal is 3D nyomtatással illusztrálták emberi test és technológia kapcsolatát. A nyomtatott részekhez lézeres szinterezést használtak.

lasvegas6.jpg

Wipprecht munkáit a január 7. és 10. közötti Las Vegasi csúcstechnológiai seregszemle, a CES 2014 résztvevői is megtekinthetik.

lasvegas2.jpglasvegas4.jpglasvegas5.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr115736012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása