HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Karácsonyi hópelyhek

ferenck 2013.12.02. 14:30

New York City egyik jól ismert felsőkategóriás áruháza, az 1898 óta működő Saks Fifth Avenue 2008 karácsonya előtt a sokoldalú vancouveri alkotót, a többek között designer, író, nyomdász Marian Bantjest bízta meg 25 hógolyó-dísz tervezésével. Ezt követően ékszerészeket kértek fel a rajzok aranyba, ezüstbe és más (nemes)fémekbe „öntésével.”

bantjes4.jpg

November 25. és december 24. között az áruház 150 dollár felett és Mastercarddal fizető vásárlói különleges ajándékot, 3D nyomtatott hópelyhet kapnak. Aki pedig szerda és péntek között látogat el a Saks Fifth Avenue-ba, megnézheti, hogyan printeli a dísztárgyakat egy MakerBot Replicator 2.

bantjes1.jpg

Az áruház, a MaterCard és a MakerBot együttműködése az első alkalom, amikor a „napjaink egyik legeredetibb tipográfusának” tartott Bantjes munkái 3D nyomtatásban nyernek új formát.

bantjes2.jpgbantjes3.jpg

Címkék: design dekoráció MakerBot

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr105670259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása