HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D Notion: nyomtatott művészet

ferenck 2013.09.17. 08:30

Szeptember 7. és 14. között New York City egyik művészeti központja, a BHQFU a metropolisz első kifejezetten 3D nyomtatásra fókuszáló kiállításának adott otthont. A titokzatos Bruce High Quality Foundation 3D Notion rendezvényén 19 művész munkáit mutatták be.

Az egészet egy helyi alkotó, a New Yorki Egyetem Médiastúdiójában dolgozó Taylor Absher találta ki, miután felmérte a 3D nyomtatás lehetőségeit. Arra volt kíváncsi, hogy a művészek – a „csináld magad” kezdeményezésektől a reprodukción keresztül az innovációig – hogyan használják ki az új médiumban rejlő potenciált.    

A kiállított anyagok egy része online (például a Thingiverse honlapján) megtekinthető, egyesek teljes egészükben letölthetők, másokat speciális alkalmazásokkal generáltak stb.

notion1.jpgnotion2.jpgnotion6.jpgnotion4.jpgnotion3.jpgnotion5.jpg

Címkék: művészet Thingiverse

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr645517559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása