HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Leopoly 3D modellezéshez

ferenck 2013.09.05. 11:30

A Leopoly az egyik legsikeresebb és leginnovatívabb magyar infokommunikációs cég, a virtuális- és bővítettvalóság-megoldásokkal foglalkozó Leonar3do közösségi digitális modellezésre alkalmas, böngészőalapú (mindig automatikusan frissülő) szoftvere, a világ első online szobrászalkalmazása. Jelenleg két változata létezik: ingyenes és pro (Bird).

leopoly1.jpg

A szoftver a browserben – egér helyett – a Leonar3do hiteles immerzív élményt keltő hardverével is használható. Ha 3D kijelzőt használunk, a rajzolás is 3D-ben történik. Az objektumok festhetők, színezhetők, szabadon módosíthatók.

leopoly2.jpg

A fejlesztés alapkoncepciója az úgynevezett „evolúciós” és „organikus” modellezés volt: a felhasználók által készített és lementett 3D objektumok a többi user számára nemcsak elérhetők, hanem tovább is alakíthatók. Mivel az alkotás állomásai mindig lementésre kerülnek, a folyamat valamennyi stádiuma visszakövethető, és egy mű gyakorlatilag bárhonnan formálható újabb irányokba. Jelenleg elefánttól robotfejig, technomadártól alienekig, 5123 modellből lehet tetszés szerint válogatni.

leopoly3.jpg

A tárgyak nemcsak módosíthatók, hanem – kihasználva a 3D printing előnyeit – személyre szabottan ki is nyomtathatók. A Leopoly egyik célja, hogy szélesebb körben is elterjedjen egy, webböngészőkből történő 3D nyomtatásra alkalmas eszköz.

Címkék: szoftver szobrászat innovátorok személyre szabás 3D modellezés Leonar3do

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr805495417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása