HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

500 dolláros tajvani nyomtató

ferenck 2013.08.27. 11:30

Az elektronikai termékeket gyártó tajvani Kinpo Csoport tegnap jelentette be hamarosan a piacra kerülő saját 3D nyomtatóit, az XYZprinting-et. A kezdeti célközönség a technológiával ismerkedők és a középkategóriás gépekre vágyók lesznek. A helyi piac úttörője a következő két-három évben tovább kívánja bővíteni a szegmenst.

tajvan1_1.jpg

A Kinpo XYZ International 3D Printing Technology nevű leányvállalatot alapít a nyomtatók és kiegészítők gyártására. Az első modell, az FFF-technológián alapuló, ABS és PLA nyomtatóanyagot használó Da Vinci az év vége előtt lesz megvásárolható (szeptembertől pedig előrendelhető) a 499 amerikai dollárnak megfelelő 15 ezer tajvani dollárért. Az alacsony árral a sokfelé sokszor hangoztatott „minden háztartásba egy 3D nyomtatót” koncepciót akarják a gyakorlatba átültetni.

Az XYZprinting vezetősége egymillió gép értékesítésére számít a következő három évben. Ha sikerül megvalósítaniuk, ők lehetnek az első milliós eladási számot produkáló 3D nyomtatócég a világon.

tajvan2_1.jpg

Jövőre újabb – wifi kapcsolattal és két extruderrel rendelkező – Da Vinci-változatok várhatók.

Címkék: gazdaság nyomtatók Tajvan

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr495479397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása