HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nemzetközi 3D printing verseny Szingapúrban

ferenck 2013.08.05. 11:30

Szingapúr a földkerekség egyik legdinamikusabban fejlődő gazdasága, a városállam egy évtizeden belül a világ vezető infokommunikációs nagyhatalmává akar fejlődni. Ideális terep a tudományos és technológiai kutatásfejlesztések, újítások számára, így magától értetődően a 3D nyomtatással is egyre komolyabban foglalkoznak a délkelet-ázsiai metropoliszban.

singapore.jpg

Ezt a tendenciát támasztja alá, hogy a legismertebb helyi felsőoktatási intézmény, a Nanyang Műszaki Egyetem (NTU) Additív Gyártás Központja (NAMC) nemzetközi nyomtatóversenyt hirdetett. A jelentkezési határidő november 1., a végeredmény december 17-én lesz nyilvános. A kategóriánkénti (abakusz, víz tematikájú női és férfiruhák tervezése) fődíj 8 ezer amerikai dollárnak megfelelő 10 ezer szingapúri dollár.

A versennyel kapcsolatos információk itt olvashatók.

Címkék: oktatás gazdaság Ázsia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr705444998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása