HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Készítsen könnyen 3D modelleket!

ferenck 2013.06.19. 11:30

A legtöbb CAD szoftver használatát nem máról holnapra tanuljuk meg, elsajátításuk komoly időt vesz igénybe. A Pirate3D a nem techorientált userekre gondolva, könnyen kezelhető, gyorsan megtanulható alkalmazást dolgozott ki.

A Smart Objects lehetővé teszi, hogy pontokra klikkelve, majd azokat ráhúzva egy tárgyra (click & drag), megváltoztassuk a tárgy formáját. A módosításokhoz más opciók szintén rendelkezésünkre állnak. Az alkalmazással különféle tárgyak készíthetők elő 3D nyomtatáshoz.

cad1.jpg

A Pirate3D hamarosan elkészíti a Smart Objects fejlesztői csomagot (SDK) is. A motort különféle platformokra dolgozták ki; jelenleg a webböngésző és az Android-változat a bétatesztjénél tartanak.

A felhasználók máris 5 ezernél több tárgyat készítettek a demóalkalmazással, ami azt látszik igazolni, hogy a Smart Objects-szel tényleg egyszerűbb a 3D modellezés.

cad2.jpg

„Rájöttünk, hogy a 3D nyomtatást addig nem fogadják el a userek, amíg nem alkothatnak könnyedén digitális objektumokat. Ezért fejlesztettük ezt az appot” – nyilatkozta Kai Elvin, a Pirate3D alkalmazásfejlesztési guruja.

Címkék: kreatív szoftver 3D modellezés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr125367513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása